Бионсе и Джей Зи на романтично бягство

Може ли кралицата на RnB музиката, Бионсе да изглежда зле на снимка?

29.07.2014

Няма по-романтично и вълнуващо нещо от това да предприемеш бягство със своята половинка, точно такова е и на великолепната двойка.

Бионсе и Джей Зи избягаха от светлините на прожекторите на романтично бягство

Носителката на Грами ни даде още една причина да сме полудели от любов по нея, след като постна в социалните мрежи снимки от поредната си ваканция край морето, тази събота.

Легнала върху куп сърфове, 32-годишната изпълнителна, заслепява своите 14 милиона фена в Instagram с ослепителна усмивка.

Нежност и доза сексапилно излъчване показва и аутфита й, който се състои от флорални къси панталонки, в комбинация с триъгълен топ.

Бионсе на романтично бягство

Бионсе на романтично бягство със своята половинка

Докато слънцето си пече на прекрасния остров, певицата споделя питие след питие със своя съпруг Джей Зи. Нека ви припомним, че в момента двамата имат общо турне и е изключително трудно да избягат от всичките си ангажименти покрай него.

Миналата седмица на едно от шоутата им, специални гости бяха първата дама на Америка, Мишел Обама, заедно със своите две прекрасни дъщери, Саша и Малия.

Може ли кралицата на RnB музиката, Бионсе да изглежда зле на снимка? Не мислим така.

Повече снимки на: http://instagram.com/beyonce

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.