Бионсе – модна икона и писател

29.08.2014

Жонглирайки между кариера и семейство, Бионсе успя да се превъплъти и в ролята на писателка.

Бионсе - модна икона и писател

Queen B

Освен, че сама пише текстовете на своите песни, кралицата на RnB музиката, направи подарък на своята дъщеричка, Блу Айви, като ú написа поема.

beyonce_writer_singer

Бионсе – модна икона и писател

Модна икона или писател ще оставим да прецените сами в следващите редове. Изпълнителката на “Drunk in love”, направи уникално по рода си шоу на последните VMA награди на MTV, където доказа, че семейството ú не се разпада и любовта е възможна, въпреки натоварения график.

beyonce, fashion icon

Създавайки изкуство чрез лириката и музиката си, тя вдъхновява милиони хора по света. Именно това ни показва отново и в една необикновена за нея фотосесия за списание “CR Fashion Book”.

Вижте още: Бионсе на върха

Бионсе позира със специален персонализиран сърф, дело на Шанел, изстисква кървавочервен нар, докато е покрита от глава до пети в Прада и носи котешки уши, които стоят по един необикновен начин.

beyonce, writer_ fashion

И тъй като говорм за Бионсе, а всичко при нея е изключително, трябва да споменем, че фотосесията е включена в списание, което е за стил и вдъхновение. Именно снимките й са придужени с текста на поемата, която тя пише за Блу Айви. Свободната форма на стиховете са ремиксирани от Форест Гандер.

beyonce

Наречена “Bey the light”, поемата засяга всичко свързано с Блу Айви. И докато тя черпи сили от баба си и благодари на хората, които са ú помогнали да стигне до тук, никъде в поемата не се споменава съпругът ú Джей зи.

” Това е дъщеря ми, тя е най-голямата ми муза.

[…]  

Утопии, те не ме интересуват много. / Винаги бъркам някъде. / Това е хаос, който ни помага да видим.

Но за дъщеря ми мечтая за ден,в който никой няма да иска тя да се провали.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.