Бионсе на върха

15.12.2013

Кралицата на RnB музиката, Бионсе, направи две удивителни неща, в навечерието на изминалия четвъртък. Без никакви промоции, рекламни кампании или предварително уведомление към медиите, дивата пусна чисто нов албум, към който има 17 видеа, включващи се в него, заснети в Сидни, Хюстън, Рио Де Женейро и Ню Йорк.

Това е петият албум, който Би пуска на пазара и в него се съдържат 14 нови и свежи сингъла. Има гост участия от страна на съпруга и, рапърът Джей Зи, дъщеричката им, Блу Айви Картър, както и рап звездите Франк Оушън и Дрейк. Суперзвездата е устремена към върха и със сигурност се гласи да е номер едно в класацията на Билборд 200, за идната седмица, в САЩ.

Нека припомним, че певицата приключи световното си турне миналия месец, което не подсказа по никакъв начин, че тя готви вече повече от година такъв грандиозен проект, като нов албум. За по-малко от 3 часа, в Америка има продадени над 80 000 копия от албума.

Ранните отзиви от албума са изключително благоприятни. “Ню Йорк Таймс” го описват като “еротичен и същевременно елегантен”, а “Лос Анджелис Таймс” заяви, че албумът е “Пълен с изненади”.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.