Бионсе пътува със стил

14.04.2014

Бионсе пътува със стил Бионсе пътува със стил и направи изненадващо появяване на фестивала на изкуствата на 12 април. 32-годишната звезда сподели в социалните мрежи снимки от своето бляскаво пътуване. Тя показа на милионите си фенове, че няма нищо по-важно за нея от комфортното пътуване.

Някои биха сметнали притежанието на собствен самолет,  като парадиране с възможностите си, но нека бъдем откровени, при наличието на толкова милиони, кой не би си позволил лукса да си купи самолет.

Семейство Картър споделиха снимки от бляскавия си атрибут и изненадаха сестрата на дивата, Соланж Ноулс, на сцената, докато изпълняваше един от хитовете си, “Losing You”. По-малката сестра на кралицата на RnB музиката, следва умело стъпките на по-голямата си кака и присъства като истински пърформър на сцената, на тридневния фестивал.

Музикалната дива Бионсе изненадващо се появи на фестивала на изкуствата

Въпреки, че не беше сред официалните гости на събитието, Бионсе намери време в тежкия си график и присъства на фестивала, както и изпълни едно от хитовите си парчета, от новия албум без излишна хореография и костюми, които са присъщи за нейните участия.

Изненадващо бе появяването и на съпруга й Джей Зи, който скочи на сцената, за да изпълни един от вечните си хитове. Заедно с любимеца на всички, Nas, направиха уникално по рода си шоу, като принос към 20-та годишнина от дебютния албум на Nas, “Illmatic”.

Бионсе пътува със стил

Други звезди, които присъстваха на шоуто бяха P.Diddy, който изпълни “Hate me now” , Селена Гомез, Ванеса Хъдженс, Кейти Пери и Леа Мишел.

Дали и другите звезди пътуват със стил, както Бионсе не знаем, но определено се възхищаваме на дивата и мечтаем да бъдем като нея….

Бионсе сподели в социалните мрежи снимки от своето бляскаво пътуване.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването