Бионсе с изненада на Супербоул

Очаква се фантастично шоу

13.01.2016

Бионсе планира едно фантастично Супербоул шоу!

Очевидно певицата е такъв огромен фен на групата Coldplay, че тне може да пропусне възможността да пее заедно с тях на Супербоул. Миналият четвъртък на (07 януари), беше потвърдено, че суперзвездата ще се съюзи с британската група за събитието на стадион „Levi“ в Санта Клара, Калифорния, което е планирано за 7 февруари 2016г.. Това ще отбележи третата й поява на престижната сцена, след изпълнението на националния химн на САЩ през 2004 г. и щурмуването й през 2013г..

Бионсе с изненада на Супербоул – обичаната певица и Coldplay заедно на сцената.

„Изпълненията й в миналото на Супербоул, бяха едни от любимите й,“ казва източник от E! Новини. „Тя обича енергията на публиката. Тя е голям фен на Coldplay и смята, че това ще бъде едно наистина фантастично изпълнение от тяхна страна“.

През 2013 г., тя изпълни някои от най-големите си песни, включително хит синглите си – „Single Ladies“ (Put a Ring on It), „Crazy in Love“, „Run the World“ (Girls), и „Halo“. Бионсе също зарадва публиката, когато бившите й колежки от Destiny’s Child. Кели Роуланд и Мишел Уилямс, се присъединиха към нея за да изпълнят заедно – „Bootylicious“ и „Independent Women Part I“. Формата на изпълнението й с Coldplay все още не е известен, но фронтменът на групата Крис Мартин е добър приятел с Бионсе и съпруга й Jay Z. Певицата също се появи неотдавн, в запис на групата – „A Head Full of Dreams“.

Бионсе с изненада на Супербоул 2016

Снимка: http://dammit.com.br/

Бионсе е много близка с Крис, заради бившата му съпруга Гуинет Полтроу. След раждането на малката Blue Ivy, звездата призна, че се е объръщала към майката на две деца Гуинет, за родителски съвети.

„Тя е невероятна, тя е голям приятел“, казва Бионсе. „Мисля, че за нас защитата на дъщерите ни е толкова важна, така че аз все още ще защититавам (Blue Ivy), за да има детство още много дълго време“.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.