Безплатни идеи, които да поддържат връзката ви

Заслужава си да ги опитате с половинката

08.12.2015

Често, да не кажем почти винаги, двойките, които са заедно от дълго време забравят за онези малки детайли във взаимоотношенията си. След време двама души от една връзка свикват един с друг толкова много, че забравят да си обръщат внимание. А не трябва да е така. Малките нежни жестове са тези, които поддържат огъня и напомнят колко щастливи сте заедно.

Надяваме се със следващите безплатни и простички идеи, да ви провокираме да покажете малко нежност.

 Безплатни идеи, които да поддържат връзката ви – опитайте ги!

1.. Запишете се на безплатен курс

Участието в курсове е прекрасен повод да прекарвате повече време заедно и да се забавлявате. Изберете нещо, което ще е интересно и за двамата.

2.. Направете си забавна снимка

Селфи по пижами или нацупени физиономии, ще ви развесели както по време на заснемането, така и след време, когато я намерите някъде из архива.

3.. Направете си капсула на времето

На по чаша вино може да си припомните всички онези забавни моменти, които сте имали заедно от момента на запознанството си. Няма нищо по-сплотяващо от прекрасните общи спомени.

Вижте още: Любовта се крие в малките неща

4.. Сгответе заедно

За да прекарате повече време заедно, може да си поделите задълженията в кухнята. Единият може да се заеме с основното, а другият със салатата или пък и двамата със всичко. Готвенето е забавно занимание, когато се практикува от двама влюбени.

5.. Направете си спа вечер

Не е нежно да ходите по скъпи спа центрове и хотели. Достатъчно е да запалите няколко свещи у дома, да си напълните вана (ако имате такава), да си направите един на друг релаксиращ масаж с ароматни масла.

Безплатни идеи, които да поддържат връзката ви

Снимка: pixabay

6.. Направете си филмов маратон

Каква по-хубаво от мързелива неделя по пижами и цял ден филми. Отделяйте си поне по един цял ден, който да прекарате пълноценно с половинката си.

7.. Разходете се из природата заедно

Ако времето го позволява, следващият уикенд не пропускайте възможността да се разходите из природата, да подишате чист въздух, да си поговорите с любимия човек и да се радвате на живота.

Живейте сега, обичайте се и показвайте нежност всеки ден – любимите ви хора го заслужават!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.