Бижута с формите на различни кулинарни изкушения

03.03.2014

Казвали ли са ви, когато бяхте малки – “Не си играй с храната!”. Най-вероятно да, но не са ви споменавали, че не може да я носите, под формата на бижута и разни други украшения.

Тези невероятни творения на изкуството (представени по-долу) са дело на една жена на име Ронда. В направата на тези малки шедьоври, тя намира отмора след натоварен и тежък работен ден.

Всъщност в началото това са били просто фигурки под формата на най-различни вкусотийки. Когато обаче приятелите на децата и ги видели, страшно много ги харесали и Ронда решава да ги постави върху различни бижута.

От тогава насам това хоби се превръща в печеливш бизнес и тези уникални бижута радват много хора по света.

Разгледайте част от бижутата с формите на различни кулинарни изкушения.

Бижута с формите на авокадо Бижута с формите на торта Бижута с формите на торта Бижута с формите на хамбергер Бижута с формите на понички Бижута с формите на супа Бижута с формите на сандвич Бижута с формите на орео Бижута с формите на закуска с чай
Бижута с формите на закуска с яйца
Бижута с формите на мъфин
Бижута с формите на  еклери

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако и Вие искате да се сдобиете с някой от тези малки шедьоври или да станете горд притежател на някои от другите разнообразни артикули, имате шанса да го направите на: http://www.etsy.com/shop/NeatEats

 

Снимки: etsy.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.