$100 000 за нов кондом

Бил Гейтс ще ви плати луди пари за иновативен кондом

25.03.2013

Живеем в свят на технологична и информационна революция, а нещо толкова малко, естествено и обикновено, като кондома, си е все същото от години насам. Не си мислите, че „акулите“ в бизнеса ще оставят нещата така, нали? Бил Гейтс, чрез своята фондация “Bill and Melinda Gates Foundation”, е готова да заплати $100 000 на човека, предложил иновативна и изпълнима идея, както и допълнителни разходи по проекта, до $1 000 000.

Бил Гейт плаща до $100 000 за нов кондом

Целта на проекта е да създаде такъв кондом, който няма да намалява удоволствието при мъжете, както е в момента, поради което повечето хора предпочитат да не използват „гумения приятел“. Другият вариант е да създадат женски кондом, който да е значително по – евтин от сегашните такива и да изпълнява своите функции качествено.

Основната цел, която “Bill and Melinda Gates Foundation” гонят, е да накарат хората да се предпазват от нежелана бременност или полово предавани болести, но не с цената на удоволствието, което изпитват – една страхотна идея и социална кауза, която заслужава внимание!

Ако имате идея, вие също можете да участвате. Има и няколко изисквания, на които вашата идея трябва да отговаря:

  • Достоверна хипотеза;
  • Трябва да приложите план за тестване и валидация на идеята;
  • Данните, които се добиват след тестването, трябва да са недвусмислени и да могат да се интерпретират;

Идеи, които са прекалено скъпи за световна употреба или такива, неизпълняващи задачата да предпазват от бременност и полово предавани болести, ще бъдат отхвърлени.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването