Блакбери скъса с Алиша Кийс

Блакбери обяви това миналия четвъртък и нека споменем, че измина една година откакто те обявиха, Алиша Кийс за свой креативен арт директор.

06.01.2014

Изглежда, че една от най-големите фирми, производители на мобилни устройства, Блакбери се разделя с Алиша Кийс

Блакбери обяви това миналия четвъртък и нека споменем, че измина една година откакто те обявиха, Алиша Кийс за свой креативен арт директор.

Торстен Хайнс, който е CEO на Блакбери, обяви присъствието на Алиша Кийс като глътка свеж въздух в имиджа на компанията и че чрез нея, ще се увеличат продажбите на компанията. Една година по-късно обаче, Хайнс не е изпълнителен директор и компанията се разпада. В края на този месец, Алиша Кийс официално няма да е част от семейството на Блакбери.

Блакбери скъса с Алиша Кийс

Алиша Кийс се раздели с Блакбери след 1 година съвместна работа

“За нас беше чест да работим с толкова талантлив и страстно отдаден в работата си човек, като Алиша”, обявиха от компанията. От самото начало на наемането си във фирмата, Алиша стана социално отговорна. Приканвайки потребителите да качват снимки в социалните мрежи със своите устройства, певицата използва по-късно някои снимки в своите клипове.

Кийспомогна също така и с програмите осигуряващи стипендии на млади жени в работата им с Блакбери.

Разбира се за тази една година, Алиша сгафи в работата си с гиганта, като туитна от своя Айфон, присъствието си в компанията. Може би сега и се отдава възможността да бъде с истинската си любов, без да трябва да мами.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.