Бонимир – „На върха“

Бг музика

26.10.2015

Младият певец Бонимир се занимава с музика още от дете. Дебютира с  парчето”Тук-Там”, но успехите му датират от по-рано. Бонимир е носител на награди от национални и международни конкурси. Има множество изяви в страната, като солов изпълнител на Биг Бенд Пловдив. Бил е на една сцена заедно с много български поп и джаз артисти – Хилда Казасян, Графа, Мария Илиева и други.

Бонимир – „На върха“, интервю

1.. Здравей Бонимир! Екипът на Списание VIP ти благодари за отзивчивостта, с която отговори на нашите въпроси.

Здравейте, първо искам да благодаря за поканата да гостувам при вас.

2.. Добре дошъл! Разкажи ни повече за новото ти видео? Към коя песен ще е и какво да очакваме от него?

Новият ми проект е озаглавен „На върха“ – една песен, която записах с много удоволствие. Парчето е с модерно звучене РнБ стилистика, представена през призмата на българската популярна музика в момента. Самото видео, което снимахме, от своя страна е също доста интересно и различно. Всъщност снимките за видеото, което бяхме планирали да излезе се провалиха в деня, в който трябваше да снимаме поради ред причини, които вече виждам, като една доста забавна ситуация. И заедно с екипа измислихме нова идея и ето че видеото към „На върха„, вече е факт!

Бонимир - „На върха“

3.. Кой е авторът на музиката и текста към новата ти песен? И на кого е дело видеоклипът? На кои хора искаш да благодариш?

По бийта на песента работихме заедно с един изключително талантлив композитор Деян Асенов, който взе участие в „България търси талант“ тази година, а текстът е мое дело. Всъщност с Деян работим за втори път. В дебютната ми песен заедно със Сани Алекса „Тук-Там“, работихме заедно за първи път, което беше дебют и за него самия. Може би тук е моментът да му благодаря за нещата, които направи за мен и за съвместната ни работа заедно, надявам се занапред да издадем още много проекти с Деян.

Радвам се, че и за видеото отново работихме със същия екип. Режисъор е Костадин Кръстев-Коко, мисля че отново успяхме да направим един интересен за зрителите клип и искам да благодаря на него и на целия екип, с който работихме. Без тях нямаше как да успеем.

4.. “На върха” – Какво те мотивира да стигнеш там?

Да това беше и работното заглавие на песента. „На върха“ се стига с много труд и постоянство, а в Бъгария и с доста лични средства, с които да финансираш продукцията си. И все пак „На върха“ не се стига бързо, всичко изисква време и само времето показва дали ще издържиш, за да стигнеш дотам.

5.. Какво те вдъхновява,да твориш? И каква е цената на успеха?

Вдъхновяват ме не много неща, най-вече любовта към музиката и преживяванията в моя личен свят. Може би на някой би му прозвучало като клише, но истината е, че музите на един творец не са чак толкова много. Всъщност и доста неуредици в българския музикален бизнес те демотивират, затова трябва да се опиташ да намериш баланс.

А за цената на успеха, ще отговоря така: Зависи колко си готов да платиш и къде точно искаш да стигнеш. За да стигнеш „На върха“, цената е висока, няма да навлизам в подробности, защото всеки сам трябва да знае къде е, къде иска да стигне и дали е готов на всяка цена да го направи.

6.. А кое е твоето мото? Това заглавие? Или още нещо? Сподели го с нас?

Мото не мога да кажа, че имам, по-скоро вярвам в някои ценности и правила в човешкия свят и това ме кара да вървя напред и да знам ,че това е правилният път за мен.

Бонимир - „На върха“

7.. Какво друго можем да очакваме от теб? Подскажи ни малко?

Вече работя по нов проект, стараем се да бъдем различни, в това което правим, но все пак трябва да бъдеш достатъчно гъвкав, за да задоволиш потребностите на аудиторията, която ни слуша.

8.. Къде ще имаш нови участия на живо?

В момента сме в преговори за един доста интересен ангажимент, но все пак все още не мога да кажа нищо, така че съвсем скоро ще говорим отново и ще споделя какво предстои.

9.. Благодарим ти! Пожелаваме ти достигането на този и още много други върхове, в личния и професионалния ти път!

Като за финал. Какви ще бъдат твоите пожелания към почитателите ти и нашите читатели?

Пожелавам на всички здраве и вяра, че могат да стигнат „На върха“, колкото и да е трудно!

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.