Бременната Кристина Агилера в гола фотосесия

"Като жена, аз съм горда да обхвана тялото ми през всички етапи от живота.."

02.08.2014

Певицата Кристина Агилера, която очаква второто си дете позира пред обектива, само по корем.

Бременната Кристина Агилера в гола фотосесия за новия брой на списание V

33-годишната изпълнителка, която се е зарекла да има момиченце, този път обожава всяка една промяна в тялото си и се появява напълно гола за списание V.

Един от образите за фотосесията е рилийснат този петък от прекрасната майка. Тя е застанала срещу бял фон, а единственият фокус не е вулгарна голота, а точно обратното, нежната и прекрасна метаморфоза на женското тяло, която всяка една от дамите преживява в живота си.

Бременната Агилера в гола фотосесия

Нежната и прекрасна метаморфоза на женското тяло по време на бременността

Агилера е използвала ръката си, за да покрие една от гърдите си, а  другата е поставила над главата. Нежната фигура е още по-галантна и някак си романтична с пусната на вълни руса коса, която създава усещането за смирение и щастие у бъдещата майка.

Обяснявайки защо тя искаше да увековечи бременната си форма, Агилера каза: “Като жена, аз съм горда да обхвана тялото ми през всички етапи от живота, преминавайки през неизвестното, аз ще остана безстрашна и уверена.”

Певицата и нейният годеник, Матю Рутлър, 28, има вероятност да станат родители през този месец. Агилера вече има шест годишен син Макс от бившия си съпруг Джордан Братман. През 2008 г. тя също се съблече за Мари Клеър, докато беше бременна с първата си рожба.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.