Хавайска сватба – мечта за Бритни Спиърс

Бритни е вървяла по пътеката до олтара вече два пъти и сега тя иска да направи нещата по-различен начин

16.04.2014

След множественото си обществени провокации и скандализирана визия, поп дивата Бритни Спиърс май най-накрая се е укротила и планира да задълбочи отношенията си със сегашния си партньор.

32-годишната певица се познава с Дейвйд Локадо от около една година и въпреки че още нищо не е официално обявено, се смята, че двамата обмислят брак.

Бритни е вървяла по пътеката до олтара вече два пъти и сега тя иска да направи нещата по-различен начин.

Хавай е нейната любима ваканционна дестинация. Двойката и двамата сина на звездата, за пролетната си ваканция бяха на остров Оаху, отседнали в един от най-хубавите хотели –  Aulani Disney Resort. За който Бритни мисли, че би бил идеален за големия й ден.

Хавайска сватба – мечта за Бритни Спиърс

Хавайска сватба - мечта за Бритни Спиърс

Britney и Jason Alexander

Първият брак на певицата е бил с Jason Alexander, през януари 2004 година. Двойката размени обети в параклис в Лас Вегас и след това бракът им беше отменен, в рамките на 55 часа. През септември същата година тя се омъжва за танцьора Кевин Федърлайн, от този брак са синовете й Шон Престън и Джейдън Джеймс, преди да се разделят през 2006 година.

Миналия месец бе заявено, че звездата и нейният нов кавалер, обмислят сватба  в Грейсланд, бившият дом на Елвис Пресли.

Да се омъжи в дома на покойния цар на рокендрола, с елегантна церемония? Със сигурност ще бъде перфектната сватба.

Бритни вече дори планира да е на първа страница на списанията по целия свят, с прекрасното си сватбено тържество.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.