Бритни Спиърс се завръща

С нов албум

13.06.2016

Бритни Спиърс дава подробности около новия си албум, който подготвя да пусне заедно със своя нов сингъл.

Бритни Спиърс се завръща с нов албум

Американската поп звезда е готова с издаването на деветия си студиен албум през тази година, който следва този от 2013 г. – „Britney Jean“. Тя намеква какво могат да очакват феновете от предстоящия й материал.

„Това е много вълнуващо“, казва тя за E! News. „Работих по този проект в продължение на година и половина, почти две години. Така че той наистина означава много за мен. Това е моето бебе.“

„Той е малко по-мелодичен, не толкова на макс. С малко по-умерено темпо“.

Първата песен, която ще бъде представена от албума е  „Make Me (Ооо)“, като Бритни вече подготвя клипа за нея. Тя сподели забавна снимка от снимачната площадка в Instagram, миналия петък. Показвайки се в оскъдно облекло, докато е заобиколена от голяма група от топлес танцьори.

Бритни Спиърс се завръща с нов албум

Бритни е готова да си върне стария блясък

В трака Бритни си сътрудничи и с рапъра G-Eazy, който придава вокалните си умения към песента. Новият сингъл е най-вероятно да излезе на 16-ти юли, а албумът ще е готов за пускане през есента.

Това е била една страхотна година за Бритни досега, тъй като взе наградата на Billboard Millennium, този месец май на (16-ти), и изпълни един микс от най-големите си хитове по време на церемонията.

„Аз съм от старата школа, като класическия рок“, усмихва се тя. „Аз съм, като Ролинг Стоунс. И Lumineers са наистина готини. Sade е хубава. Обичам музиката от 80-те“.

Когато не работи, Бритни прави всичко за семейния си живот и много обича да прекарва време със синовете си Шон на 10 г. и Джейдън на 9 г., които споделя с бившия си съпруг Кевин Федърлайн.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.