Bugatti Vision Gran Turismo

Bugatti отваря нова страница в историята на спортните автомобили

17.09.2015

Минаха доста години от момента, в който светът видя страшилището Veyron и неговата неземна мощ. Както всичко на този свят си има край, така може би и неговата ера е към своя край. За щастие от Bugatti са готови да подскажат визията на бъдещия наследник на един от най-харесваните спортни автомобили през последните годни – Bugatti Veyron. Това е Vision Gran Turismo, който е готов с целия си блясък и агресивна визия да замести достойно своя предшественик. Дизайнерите на Bugatti са черпили вдъхновение от Type 57 Atlantic, както и от Type 57 G Tank, колата спечелила „Льо Ман“ през далечната 1937 година.

Представяме ви наследникът на Veyron – Bugatti Vision Gran Turismo

„Bugatti отваря нова страница в историята на луксозната марка, която ще кулминира с представянето на супер спортния автомобил Vision Gran Turismo“.

През годините видяхме доста измислени прототипи на Vision GT, но при Bugatti Vision Gran Turismo нещата са малко по-различни. Цели шест месеца инженерите и дизайнерите на компанията са си сътрудничили, за да представят сегашната визия на VGT.

Вижте още: От Lambo отговориха на Ferrari

„Техническите особености на колата, като например дизайна, са напълно реалистични“, споделят от Bugatti.

Интериорът на автомобила е напълно функционален, изграден от кожа и велур, комбинирани с матов и син карбон. Воланът разполага със собствен дисплей показващ детайлна информация за колата, докато стационарният екран зад него „показва образите от трите монтирани камери отвън, за да гарантира на водача по-добра видимост и по-високо ниво на сигурност“.

Vision Gran Turismo

Наследникът на Veyron

Сами може да предположите, че от Bugatti са се погрижили и за мощността на автомобила, като той ще е оборудван с W16 агрегат, със задвижване на четирите колела. Инженерите на Bugatti твърдят, че автомобила ще развива над 400 км/ч, но това ще го видим при самата премиера на VGT.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването