България – атрактивна дестинация

Онлайн Фотоконкурс

27.07.2014

Толкова много може да се говори за невероятните природни забележителности на България, но само истинският допир до тях, може да предаде тази невероятна емоция, наречена гордост, че сме родени на такова прекрасно място.

Велика история, невероятна природа, дружелюбни и гостоприемни хора, уникална национална кухня – всичко това е тя, нашата родина!

България – атрактивна дестинация не само за чужденците, но и за самите българи.

И някак си ние българите не отдаваме достатъчно почит на земите си, защото всички красиви природни явления са част от живота ни, виждаме ги навсякъде, ежедневно.

С идеята за все по-широко популяризиране на България, като топ туристическа дестинация, за пета поредна година се организира фотоконкурсът „България – атрактивна туристическа дестинация”.

„Българио, драга, мила,
земля пълна с добрини,
земля, що си ме кърмила,
моят поклон приеми!“

Замисълът за ежегодното провеждане на конкурса е, чрез фотографиите на българските и чуждестранни граждани да бъдат представени туристическите забележителности на България. Различният поглед върху заобикалящото ни ще допринесе за откриването на нови идеи и начини за развитие на иновативни и атрактивни туристически продукти, обекти и направления.

България - атрактивна дестинация

България – атрактивна туристическа дестинация

Целта на ежегодния онлайн фотоконкурс е и да се приобщи всеки любител или професионалист, чиито фотографии ще повишат интереса към страната ни и нейните природни, културни и исторически богатства.
По традиция ежегодният онлайн фотоконкурс завършва с отбелязването на Световния ден на туризма – 27 септември. За целта се организира тържествено награждаване на победителите в конкурса, откриване на изложба и съпътстващи мероприятия, съвместно с нашите партньори.

Участвайте във фотоконкурс 2013-2014! Покажи България през твоите очи!

Може да заявите участие на http://phototourismbg.com/.

 Малка е мойта родина-
шепа набрани, нагънати
шарени черги от ниви,
тъмни въртопи от планини.

Но разтвори тази шепа,
стисната крепко, опитай!
Но раздипли, разстели я
гънка по гънка внимателно,
скат по скат, бразда по бразда,
бръчка по бръчка,цвят по цвят,
връх по връх побелял,
спомен по спомен,
песен по песен,
век по век.

И ще видиш тогава
как неизбродна, безкрайна е
тази шепа препълнена-
моята малка родина.

– Блага Димитрова

 

Източник: http://phototourismbg.com/

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.