Българската Джоли и Кейдж участват в български филм

Ники Станчев и Мартина Узунова ще бъдат „хванати в изневяра“

11.05.2014

Българската Джоли – Мартина Узунова и двойникът на Никълъс Кейдж – Ники Станчев ще са партньори в една изключително гореща сексуална сцена, която много напомня на част от филма „Първороден грях“.

Открихме българската Джоли и българският Кейдж

Българската Джоли и Кейдж участват в български филм

Мартина Узунова

Новият български филм е дело на филмова къща Mindcrime. Мартина Узунова е едно от главните действащи лица в продукцията. Начинаещата актриса дори ще се бори с руския език в своите реплики и ще изненада зрителите приятно. Много от вас може би я помнят с участието си в еротичния конкурс „Сексимвол на годината“ и това би ви дало ясна представа колко горещи ще са част от сцените във филма.

Ники Станчев е сценарист на продукцията и е наясно, че образът, който ще заеме главната женска роля, трябва да бъде умопомрачително секси. Точно това вижда и в Мартина, която е избрал по случайност в социалната мрежа.

„Няма по-подходящ избор за ролята от Мартина, тя е секси и провокативна, истинско олицетворение на женствеността. Освен това, кой друг да изиграе секссцената на годината, ако не секссимвол на годината.“ – коментира Ники.

Българската Джоли и Кейдж участват в български филм

Ники Станчев

Мартина споделя, че е очарована от ролята си във филма и не се притеснява, защото партньорът и на екран изключително много й напомня на любимия й актьор, Никълъс Кейдж.

„Въпреки, че почти няма част от тялото си, която да не показвам в сексуалната сцена. Напротив, след като прочетох сценария, се вдъхнових за по-нататъшното ми превъплъщение във филма. Според мен, ролята ще ми позволи да покажа тялото  си в нова светлина – по един наистина креативен и красив начин, какъвто липсва в конкурсите, в които съм вземала участие досега“.

Ники Станчев споделя още, че филмът, който носи името „The Girl from the Vile Land“ („Момичето от низката земя“), първоначално ще бъде насочен към западноевропейските ни съседи. Продукцията на филмово студио Mindcrime притежава достойна фестивална стойност, като екипът ще се опита да намери чуждестранно одобрение, преди да разпространи филма по родните кина.

Етикети:

За автора

Списание VIP