Бързи клавишни комбинации за социалните мрежи

Инфографика

06.05.2015

В 21 век едва ли има някой, който да не използва социалните мрежи. Да, има такива, които не използват Facebook или пък Twitter или за мнозина скучният Tumblr, но едно е сигурно: всеки от нас използва поне една социална мрежа. Губим десетки хиляди часове сърфирайки и търсейки нищо из тези социални платформи, но това вече е част от нашия живот. Като вирус се разпростира, а лечение няма. Едни използват социалните мрежи от чиста доза любопитство и за губене на време, докато други работят и изкарват пари.

Приготвили сме ви страхотна инфографика, създадена от setupablogtoday.com, която показва бързите клавишни комбинации в социалните мрежи: Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr и Google+. Те ще ви позволят бързо да сърфирате из любимите си социалки и едно от най-важните неща, ще ви спестят време и ще преглеждате повече информация за по-кратко време.

С тези клавишни комбинации ще се превърнете в истински владетели на социалните мрежи и то с една ръка, просто трябва да ги научите. Те ще ви помогнат да стигате бързо до нюз фийда, профила и дори съобщенията си.

Вижте още: Как да бъдем забелязани в LinkedIn

Да не говорим, че ще сте подготвени за екстремни ситуации, ако например ви се счупи мишката. Определено го намираме за доста яко. Насладете се на тази прекрасна инфографика и управлявайте социалните си мрежи бързо и лесно благодарение на клавишните комбинации.

Управлявай светкавично социалните мрежи с бързи клавишни комбинации

Бързи клавишни комбинации за социалните мрежи

Изработка: setupablogtoday.com

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването