Бизнес Буря – събитие с лектор Саймън Бъкнал

Първото по рода си в България, разтърсващо знанията и сетивата, бизнес събитие

20.07.2016

Ненаситен е човешкият ум за нови знания. И е чудесно, че все повече събития насърчават жажадата за придобиване на нови умения и усъвършенстване.

Едно такова уникално за страната ни бизнес събитие ще се проведе на 8 септември в София. Първото издание на Бизнес Буря ще адресира актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии. Специален гост на събитието ще е международният лектор и Executive Coach, Саймън Бъкнал.

А самият формат на „бурята“ представлява серия от интерактивни и уникални по рода си бизнес събития, които ще бъдат провеждани в цяла Европа и ще обединяват в себе си: специализирани бизнес обучения, емоционални преживявания и революционни идеи.

Бизнес Буря – събитие с лектор Саймън Бъкнал

Първото по рода си в България, разтърсващо знанията и сетивата бизнес събитие, комбинира в себе си по уникален и в непредставян до сега формат:

● Международно Бизнес ноу-хау

● Интерактивни Мастър Класове

● Емоционални Преживявания

Бизнес Буря

Станете част от Бизнес Бурята

Международният лектор, Саймън Бъкнал, който ще е основен гост на събитето, е консултирал редица мениджъри, директори на компании, предприемачи, бизнес лидери и специалисти в различни сфери, в над 20 страни по света. Някои от най-влиятелните хора, които с които е работил са сред топ лидери на компании листнати на Лондонската Стокова Борса – FTSE 100, компании в листата на Fortune 100, собственици на малки и средни бизнеси, предприемачи, стартъп компании, инвеститори и много други.

The Business Storm е проект, посветен на развитието и израстването на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации.

Събитието е създадено специално за предприемачи, директори на компании, мениджъри, бизнес специалисти от различни сфери, собственици на фирми и тим лидери.

По време на събитието ще се адресират актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, посвещавайки формата на професионалисти с разнообразен опит и компании с различен профил. Ще гардим знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще работим по най-предизвикателните казуси. Смелите идеи и продуктивни резултатати се превръщат в реалност. Това е Бизнес Буря. А след всяка буря изгрява Слънце.

Готов ли да станеш част от всичко това?

● Форум на Бизнес Експертите

● Уникално по рода си съдържание

● Разнообразие на програмата

Събитието ще св проведе на 8 септември в София.

Запази своето място тук и се гмурни в безкрайния свят на бизнес познанието!

Повече информация за събитието може да намерите на http://www.business-storm.com/ и  на фейсбук страницата на събитието.

Етикети:

За автора

Списание VIP