Бързи и яростни 7 през 2015-та

Очаквайте голяма доза високи скорости следващия април

10.11.2014

След като екипът на Доминик Торето и Брайън О‘Конър се справи с Оуен Шоу и неговата банда бандити, сега любимците ни от поредицата Бързи и Яростни могат да се приберат в САЩ и да заживеят спокоен живот без престъпления. Такъв, за какъвто винаги са мечтали, но който винаги им е убягвал. Всичко изглежда, че най-после е свършило и Торето и компания най-накрая ще излязат от престъпния свят, докато не се появява и по-големият брат на Оуен, Иън Шоу, който започва да преследва Дом и неговите приятели, за да си отмъсти за смъртта на по-малкия си брат. Ролята на Иън е поета от Джейсън Стейтъм, а всички фенове на актьора нямат търпение да го видят в действие, в една от най-касовите поредици в Холивуд.

Едно последно пътуване за Дом и компания в Бързи и яростни 7

Действието във филма се развива след „Бързи и яростни 6“, както и непосредствено след историята на „Бързи и яростни: Токио Дрифт“.

Бързи и яростни 7 през 2015-та

В дългоочаквания трейлър на Бързи и яростни 7, Доминик Торето събира отново екипа си за едно „последно“ пътуване, за да спрат Иън Шоу в опитите му да си отмъсти.

Вижте още: Отмъстителите: Ерата на Ултрон

Дали омразата и желанието за отмъщение ще надделее над приятелството и семейството предстои да разберем.

Премиерата за България се очаква да е през април 2015 година.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването