Cachaça Bar – лятно настроение с продължение…

Събирай тайфата и се запътвай към най-новия бар на плажа във Варна

03.07.2014

В разгара сме на най-очаквания, най-горещия и най-обичания сезон – лятото. А какво повече може да искаш през топлите летни дни, освен плаж, слънце и освежаващи напитки? Разбира се няма как да забравим и лудите нощни партита, без които лятото няма да е истинско лято.

Това, което ти е необходимо, за да си прекараш лудо и да си създадеш незабравими спомени през летния сезон са приятна компания и готин бар.

За второто сме се погрижили ние, така че събирай тайфата и се запътвай към най-новия бар на плажа във Варна – Cachaça Bar.

Това е мястото, където ще срещнеш усмихнати и свежи хора, плажа, слънцето, морето и хубавата музика на едно място. Гарантираме ти!

Само няколко часа прекарани в заведението са достатъчни, за да се превърне в любимото ти място. Много трудно ще решиш кое ти допада най-много  – дали приветливото обслужване от винаги усмихнатия персонал или пък страхотните освежаващи коктейли…  Може би приятната обстановка на заведението, морския интериор, перфектното разположение на самия морски бряг или невероятната гледка ..

Причините да обикнеш  Cachaça Bar са много.

Тук е мястото, където може да разпуснеш, да се насладиш на усмихнатото слънце, танцуващото моренце и приятната музика.

Разположен на Варненския плаж, всяка вечер барът ти предлага и един нестихващ купон, продължаващ до ранни зори.

Причините да обикнеш Cachaça Bar са много

Събирайте тайфата и се запътвайте към най-новия бар на плажа – Cachaça Bar

А всеки петък има специални гост – изпълнители, които ще се погрижат за доброто ти настроение, ще ти вдигнат адреналина и ще можеш максимално да се изкефиш на най-доброто от хип-хоп музиката.

Това прекрасно плажно заведение вече е сред любимите места на всички младежи, решили през летните дни да разпуснат край брега на морската ни столица.

Изкушение, релакс или спокойствие – всичко това е Cachaça Bar!

Така че заредете се с много настроение и сила, защото тази година във Варна, се очертава едно много диво, лудо, приятно, изпълнено с незабравими емоции лято.

Cachaça Bar – лятно настроение с продължение…

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.