Прототип на Camaro VI – Z/28

Познатият ни дизайнер X-Tomi показва неговите представи за бъдещия автомобил

24.05.2015

През изминалите дни доста се нашумя около новото шесто поколение на Chevrolet Camaro, а добре познатият ни дизайнер X-Tomi не закъсня да покаже своето виждане за дизайна на бъдещия американски мускул.

Представяме ви прототипът на Camaro VI – Z/28 от X-Tomi

Няма много информация относно техническата спецификация на автомобила, но се предполага, че новото Camaro VI ще използва задвижването от своя предшественик. Моделът ще бъде олекотен драстично, което ще позволи на автомобила да достига до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди и максимална скорост близо до 300 км/ч. Доста добре ако всичко това се окаже вярно, нали?

Припомнете си и още един прототип на X-Tomi: Ferrari 488 GTB: с покрив или без?

Можем да очакваме новата серия на Camaro най-рано през 2017 година, като дотогава може да се насладим на Photoshop ентусиастите, които заливат мрежата със своите предложение и виждания за новата визия на Z/28.

Вижте още: Ford Mustang се завръща в Европа

Ако и вие сте човек, който умее да работи с Photoshop и по-точно да прави прототип на автомобили, то може да ни изпратите и вашата гледна точка за новото бижу на Chevrolet.

Прототип на Camaro VI – Z/28

Camaro Z/28: Прототип от X-Tomi

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването