Цеца Величкович с мега концерт

За първи път във Варна

15.10.2016

Примата на балканската музика Цеца, ще зарадва всички свои български фенове с грандиозен концерт в морската столица Варна.

Цеца Величкович с мега концерт за първи път във Варна

Събитието на годината ще се състои на 09 декември 2016 година от 19:30 часа в Дворец на културата и спорта във Варна.

Подгряващи изпълнители ще бъдат едни от най-обичаните български звезди – Борис Солтарийски и Цветелина Грахич.

Те ще изпеят едни от най-хитовите си песни на живо пред многобройната публика, преди великата Цеца да излезе на сцената.

Организатор на събитието е Ивент мениджмънт, които проведоха два от най-грандиозните спектакли в бойните спортове на веригата Ultimate pro fight.

Изпълнителката на вечния хит „Кукавица” ще представи пред българските си почитатели най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. „Zabranjeni grad” „Poziv“, „Zuto Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je“, „Rasulo“.

На живо ще може да чуете и песните от най-новия албум на Цеца „Autogram“.

Той включва 11 невероятни парчета, чиято премиера бе споделена в интернет през месец юни тази година и за три дни натрупаха общо над 25 000 000 гледания в сайтовете за видео споделяне.

Това със сигурност е един от най-добрите проекти на прекрасната Цеца Величкович и е на път да разбие всички музикални рекорди.

ceca-s-mega-koncert-vuv-varna

Балканската кралица споделя, че няма търпение да се срещне със своите многобройни български почитатели за първи път в морската ни столица.

Тя е подготвила нещо грандиозно и запомнящо се, за което ще се говори и пише дълго време.

Примата на балканската музика ще пристигне с частен самолет и ще бъде посрещната и съпроводена от своите фенове в България.

Не забравяйте: Датата е 09 декември. Мястото: Дворец на културата и спорта град Варна.

Начало: 19:30 часа.

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.