Ди Мария: Липсва ми Шампионската лига

„Ще върна Юнайтед там, където му е мястото“

05.12.2014

Звездата на Манчестър Юнайтед, Анхел ди Мария призна, че му липсват мачовете в Шампионска лига, като той е решен да помогне на своя отбор да се завърне обратно в елита през следващия сезон, съобщи Daily Mail.

Ди Мария: Липсва ми Шампионската лига, но ще дам всичко от себе си, за да се класираме

Крилото има главна заслуга за спечелването на десетата титла на Реал Мадрид в Шампионска лига по-рано през тази година, преди да премине с рекорден трансфер в Манчестър през лятото.

Анхел ди Мария е категоричен, че Юнайтед ще се класира в топ 4 и ще се завърне в най-престижния турнир.

„Да, Шампионска лига ми липсва“, сподели той за Daily Mail.

„Ще трябва да дадем най-доброто от себе си през този сезон, за да върнем Манчестър Юнайтед там, където му е мястото“.

„Това няма да е никак лесно, но преди няколко седмици бяхме седми или осми в класирането, а сега сме на четвърто място. Ако продължим да работим по същия начин, ще имаме успех“, сигурен е Ди Мария.

Вижте още: Фалкао е щастлив от трансфера си в Юнайтед

„Главната ни задача през този сезон е да се класираме в Шампионска лига, защото този клуб го заслужава. Искам да спечеля много титли с Ман Юнайтед, но съм наясно, че ще трябва време преди това да се случи. Мениджърът е нов, както и повечето от момчетата. Имаме нужда от време, преди нещата да започнат да се случват както трябва“, заяви още ди Мария.

През миналия сезон Манчестър Юнайтед пропусна да се класира за „най-престижния“ клубен турнир за първи път от сезон 1995-96, но сега феновете на отбора вярват, че Луис ван Гаал ще успее да върне отбора в топ 4.

Добрата форма на отбора в последните мачове се дължи и на формата на ди Мария, който има три гола и шест асистенции от началото на сезона.

Въпреки това, 26-годишният футболист вярва, че може да даде много повече на отбора, когато напълно се адаптира към английския стил на игра.

„Трябва бързо да се адаптирам към играта на моите съотборници, защото все още има моменти, в които чувствам, че все още не съм се адаптирал на 100%“.

„Езиковата бариера също усложнява нещата, но аз ще положа нужните усилия да ги преодолея възможно най-бързо и в най-скоро време ще мога да комуникирам пълноценно с всички“.

„Защитниците са големи и много по-силни от тези в Испания. Но не се страхувам от тежките единоборства. Това е част от играта. Аз винаги ще играя по моя начин, без значение колко груби са защитниците тук.“

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването