Чарли Хънам се отказва от “50 нюанса сиво”

14.10.2013

Чарли Хънам се отказва от "50 нюанса сиво"

Чарли Хънам се отказа от главната роля на красивия и неустоим Крисчън Грей в филма “50 нюанса сиво“. Това съобщиха от Юнивърсал тази събота.

Режисьорите и продуцентите на филма решиха да намерят друг актьор, който да замести звездата от “Синовете на Анархията”, тъй като Хънам не е в състояние да съчетава ТВ ангажиментите си със сериозната роля, в която трябва да се превъплъти. Поне това твърдят от продуцентска къща Юнивърсал.

Е.Л. Джеймс, авторка на бестселъра отговори на клюките в Туитър страницата си така : ” Пожелавам всичко най-хубаво на Чарли”.

Чарли Хънам се отказва от "50 нюанса сиво"

По-рано пък тя сподели още един статус: ” Добре момичета и момчета дръжте се, защото ще стане сериозно…”

Да припомним, че по-рано тази година, по-точно през септември от продуцентската къща обявиха официално, че Чарли Хънам и Дакота Джонсън ще се превъплътят в ролите на Крисчън Грей и Ана Стийл.

Кастингът бе последван от бунтове в интернет пространството. Феновете на романа не бяха доволни от избора на актьори  и доведоха до открити протести, че трябва Хънам незабавно да се смени с по-подходящ образ.

Чарли Хънам се отказва от "50 нюанса сиво"

Продуцентът, Дана Брунети отговори на сблъсъците в Туитър яростно, като заяви: “Има много повече от вида на един актьор. Става въпрос за талант, дали е свободен, химията между актьорите, желанието за ролята, затова че, ако любимият Ви актьор не е бил избран за тази роля, то е защото не се вписва в изискванията, които търсим. Имайте това в предвид, преди да започнете да мразите”.

Хънам сподели по-рано пред Ентъртейнмант Уикли, тази седмица, че феновете на романа са стотици хиляди и той най-вероятно не оправдава очакванията на много от тях и не знае дали ще се справи с това предизвикателство.

“Четенето на книга е нещо лично и интимно за всеки един. Хората си представят героите и навлизат в техните животи, представят си, че са на тяхно място и че живеят нечий друг живот. Взимам насериозно предизвикателствата в живота ми, а тази роля е наистина сериозна и е истинско премеждие за мен. Пък и изглеждам добре в костюм” – добави Чарли Хънам.

Кой ще бъде Крисчън Грей? … Предстои да разберем.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването