Чокър – как да го носим

Отново на мода

22.02.2018

Представяме ви един хитов моден аксесоар, който можете да носите навсякъде и по всяко време. Това е елегантният и модерен чокър или огърлица.

Изключително популярен през деветдесетте години, чокърът отново навлезе и придоби завидна слава на секси придобивка, която приковава погледите и придава магнетичност на притежателката си.

През 2017 година той определено се превърна в актуално бижу, което всяка дама искаше да притежава.

Как да носим чокър и защо да го заобичаме?

Прилепнал плътно по шията чокърът, определено е предназначен за фини момичета, които искат да подчертаят нежните си извивки.

Някои от моделите дават възможност за разнообразни визии, поради различния начин на завързване. Възли, панделки или просто премятане, подобно на шал, това са варианти, които можете да изберете в зависимост от дрехата и настроението си. Чокърите с детайли като шипове, камъни и висулки също са интересни и привличат погледите – носете ги с топ или бюстие със семпъл дизайн и монохромен цвят.

По-широките чокъри от дантела са изключително сексапилни, тъй като напомнят с нежността и красотата си очарованието на дамското бельо.

Чокърите са безкрайно разнообразни и ни дават възможност да ги комбинираме с различни дрехи.

Чокър - как да го носим

Чокърите отново на мода

Съвсем обикновените кожени чокъри могат да бъдат носени просто с тениска и къси дънки, а тези с инкрустирани кристали и камъни са напълно подходящи за бал, сватба или друго знаменателно събитие.

Можете да вместите чокъра във всяка визия – от напълно небрежния вид на рок момиче, до изисканата външност на секси звезда.

При избор на чокър заложете на личните си предпочитания или потърсете вдъхновение от начина, по който ги носят популярните личности като актрисата Emma Watson например.

Вие самите можете да си измайсторите изискан чокър, стига да притежавате малко сръчност и велурена, сатенена или дантелена лента. В резултат на това, ще притежавате собствено бижу, изразяващо вашия уникален характер.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP