Крис Браун и Тайга с нов хит!

Крис Браун и Тайга го дават много ларж в новото си видео

05.02.2015

Крис Браун и Тайга, показаха напереното си ново видео към “Ayo”, първият сингъл от предстоящия им съвместен албум – “Fan of a Fan”. Дуото показва своят, начин на живот, в режисираният от Колин Тили клип, който е заснет в LA.

Breezy плува съвсем безгрижно, в басейн пълен с пари, докато T-Raww, като Richie Rich, е в двореца си, в комплект с един тигър и златна тоалетна.

Вижте още: Еминем и Ел Ел Кул Джей с общ проект

Те също така загатват, за хита на Puff Daddy и Ma$e – “Mo Money Mo Problems”, със състезанията си с по поръчка и специално боядисаните Ламбота, които кръжат из целия град. Освен това има и много оскъдно облечени дами, които играят поло на коне, в задния двор, а други две са край камината и се фехтуват.

“Ако не правиш долари, друго няма значение!”

Също така във видеоклипа, се появяват звездите от денс дуото Les Twins и комикът Майк Епс, който играе ченге, което преследва Бруно Марс. “Той трябваше да бъде, в полза на обществото”, шегува се Епс с Крис.

Вижте “напереното” видео и новата песен на Крис Браун и Тайга

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.