Крис Браун загубил девствеността си на 8?!

08.10.2013

Крис Браун е загубил девствеността си на 8?!Крис Браун рядко прави интервюта, но не е необходимо, тъй като неговите туитове, лудории и отношението му, често разказват сами за него. В чат с британска публика, певецът разкри, че е изгубил девствеността си, когато е бил само на 8 години. И като, че ли това прозвуча във връзка с общественополезения труд, който той получи.

В интервю за The Guardian, Breezy удряше гърдите си и не беше въобще скромен, сравнявайки себе си и живота си “Като една вдъхновяваща книга”.

Крис Браун е загубил девствеността си на 8?!Той каза:” Можеш да вземеш моята житейска история или сценарии и песни, а след това да ги сравниш с твоето ежедневие. Знаеш ли, било то лично или мюзикъл, аз просто мисля, че спадам към уличното изкуството, просто съм на топката на творчеството”.

Що се отнася до твърдението, че възрастта му е била в едноцифрено число, когато загубил девствеността си с едно момиче, което е било на 14 или 15 години – “Това е различно в страната”, каза той. Крис е израснал във голям щат – Вирджиния. Te започват млади там. Но на възраст от 8? Много е млад и историята му е под въпрос.

Певeцът също измърмори за неговите проблеми с обществените услуги. Били му дадени допълнителни часове, след като бил обвинен, че е пропускал часове, които всъщност той не е довършил.

Крис смята, че това е несправедливо, казвайки:

” Те искат от мен да бъда за пример. Как младите черни деца, не разполагат със справедливи шансове. Можете да видите Линдзи Лоън да влиза и излиза от съда всеки ден, ще видим и Чарли Шийн, както и някой друг, как просто правят това, което им хрумне.

“Не е имало нито един инцидент, който да съм направил, откакто съм на изпитателен срок, дори и борбата с Frank Ocean, също и ситуацията с Drake, всички те бяха просто отбрана. Хората мислят, че аз просто се разхождам, като агресор, този луд черен човек, толкова е ядосан, но аз не съм такъв. Аз съм все по-спокоен”.

Ясно е, че становището на Breezy, относно себе си е доста високо, и той винаги е жертвата.

Автор: Божана Паскалева

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването