Кристиан Лоботин с пилотна серия лакове

Френският магнат най-накрая добави към прекрасните си колекции от обувки и още нещо, което изненада феновете му...

01.08.2014

Кристиан Лоботин най-накрая се присъедини към пазара на естетичната козметика с първата си серия лакове за нокти.

Френският магнат добави към прекрасните си колекции от обувки и още нещо, което изненада феновете му, а именно нова серия лакове за нокти, които още преди пускането си пожънаха страхотен успех.

В интервю Лоботин споделя, че това е един уникален подход към вълнуваща нова линия, която е вдъхновена от емблематичните му секси обувки на висок ток.

“Ако правя нещо красиво, аз трябва да го направя по моя начин”, казва дизайнерът. “Аз съм човек, който обича обекти.” 

Кристиан Лоботин с елегнатна серия от лакове

Супер елегантните лакове на Кристиан Лоботин

Като се има предвид, че червените подметки Лоботин на колекцията му обувки са се родили от идеята на пръски лак върху тях за един уникален вид, най-новата му колекция лакове е, като първоначален прочит и дава израз за произхода на етикета.

“Това прави смисъл за мен … много признаци са били там”, казва дизайнерът.

Скъпоценната течност ще струва около 50 долара шишенцето. То ще бъде с уникален дизайн и с високо качество на лака, което ще придаде самочувствие на всяка жена.

“Това е началото на една истински луксозна компания за красота“, каза Робин Бърнс-Мак Нийл, съосновател на Christian Louboutin Beauté.

Чрез запазване на дистрибуционните канали, Лоботин се надява да намери успех, тъй като е част от по-широк, висок клас обслужване. Лаковете ще се предлагат в брандови магазините, които държат на етикетите, така те ще запазят своя луксозен вид и висок стандарт.

След този стратегически старт, ще има повече Лоботин козметични продукти, обявени през следващите няколко години.

Що се отнася до самата бутилка, създателите са искали да предадат архитектурен дизайн, за да имитират неговите стилни, все още непрактични токчета.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.