Кристина Агилера в ролята на учителка

Преподава пеене

03.09.2015

Кристина Агилера е подписала с MasterClass San Francisco, да стане онлайн учител по пеене.

Уроците ще струват 90 долара и ще включват: видео уроци, интерактивни упражнения, учебни материали и помагала.

Кристина Агилера в ролята на учителка, ще преподава пеене онлайн

В класа на Агилера ще има:

*10-25 видео урока от инструктора (приблизително 2-5 часа видео).

*Интерактивни упражнения: (А понякога дори от друг преподавател) например, учениците на Дъстин Хофман могат да бъдат съчетани с други студенти и да практикуват сцени от този клас, а след това да качват видеоклипове за обратна връзка, от други студенти.

Кристина Агилера в ролята на учителка

Снимка: http://thatgrapejuice.net/

*Учебни материали: работни книги и първокласни материали, като извадки от първите чернови на Джеймс Патерсън.

*Постоянен достъп до класове, които никога не изтичат.

*Материали за обучение и работни книги.

*Програмата ще е достъпна от всяко устройство.

“Развълнувана съм, че MasterClass ми даде тази възможност наистина да споделя всичко, което съм научила за моя занаят, със света. В това си качество, не само ми дава възможност да се свържа с моите фенове, но ми и позволява да изследвам една от моите истински страсти”, каза Кристина Агилера.

Други учители от Майсторските класове са – Дъстин Хофман (актьор), Серина Уилямс (тенисист) и Джеймс Патерсън (писател). Предстоящи класове ще включват и Usher (изпълненител), Ани Лейбовиц (фотография). А скоро тях ще ги последват дори още повече желаещи да преподават.

MasterClass е базирана в Сан Франциско компания, която стартира на 12-ти май 2015. Тя представлява платформа за онлайн образование, дело на David Rogier и Aaron Rasmussen.

“Кристина има един от най-великите гласове на нашето поколение. Не само това, но тя наистина иска да обучава! Късметлии сме, че я имаме на борда си и аз нямам търпение да видя какво ще има в магазина за студенти”, каза съоснователят и главен изпълнителен директор – David Rogier.

Кристина Агилера ще заснеме класа си този месец.

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.