„Ciara” и “Body Party”

„Ciara” и “Body Party”

Тя е продала повече от 7 милиона копия, спечелила множество награди и сътрудничи със суперзвезди, като Missy Elliott, P. Diddy и Джъстин Тимбърлейк. И все пак, за целия си успех, Ciara признава, че никога не се е чувствалa напълно удобно в собствената си кожа – до сега.

Нейният едноименен, пети, студиен албум, който ще бъде достъпен на 9 юли показва един съвсем нов изпълнител, който е наясно със себе си и със своя занаят. Албумът на певицата ще включва песни, като „Body Party”, “I’m out”, “Keep on looking”, “Read My Lips”.

„Ciara” и “Body Party”

„Body Party“ , е новата песен записана от Ciara за нейния пети студиен албум, „Ciara” (2013 г.). Парчето е написано от Ciara, Джаспър Камерън, Майкъл Уилиамс, а е продуцирано от Mike Will Made It. Песента направи премиера на 4 март 2013 г., направо в Billboard.com.

„Ciara” и “Body Party”

“Body Party” е също и първата песен от албума на Ciara и е оценена високо от критиците, като я похвалиха, че е на нивото на Prince и R.Kelly. От 39 място стигна до 8 в класацията на Billboard за горещи хип-хоп парчета.