Сити трябва да „отвърже кесията“ за Де Бройне

Волфсбург иска 45 милиона паунда за звездата си

08.08.2015

Вестник “The Guardian” излезе с информация, че ръководството на Волфсбург са предупредили шефовете на Ман Сити, че звездата им струва не по-малко от 45 милиона паунда.

От Сити вече платиха солидна сума за привличането на Рахим Стърлинг от Ливърпул, но „гражданите“ искат да се подсилят още в офанзивен план, след като Един Джеко и Йоветич напускат Етихад Стейдиъм.

Ман Сити трябва да „отвърже кесията“, ако иска да привлече Кевин Де Бройне

Агентът на Де Бройне заяви пред вестник Guardian: “Във Волфсбург са наясно какво искат, за да пуснат Кевин да си тръгне. Всичко е въпрос на интереси, но съвсем скоро ще има развитие около случая.“

„На този етап няма конкретна оферта за Кевин, но това може да се промени по всяко време. Така е във футбола. Аз съм в добри отношения с футболния директор на Ман Сити (Чики Бегиристайн) и той знае какво се изисква за евентуална сделка. Когато погледнете каква цена беше обявена на Челси за Джон Стоунс, тогава ще разберете и ние за какво говорим.

Вижте още: Челси няма да се откаже от Джон Стоунс

Патрик Де Костер разкри, че от Волфсбург са отложили преговорите за нов договор на Де Бройне до края на трансферния прозорец, като по никакъв начин не искат да спират футболиста си от потенциален трансфер в по-голям отбор, стига правилната оферта да пристигне в Германия.

„Има споразумение между двете страни, че ще изчакаме краят на трансферния прозорец и ще видим какво ще се случи. Когато правилното време дойде, ще седнем на масата и ще обсъдим възможностите за новия договор на Де Бройне.“

Сити иска да подсили атаката си с де Бройне

Кевин Де Бройне е трансферна цел на Ман Сити

Спортният директор на германския клуб наскоро заяви, че вероятността Кевин Де Бройне да остане в клуба в дългосрочен план е много малка, което подсили слуховете за евентуален трансфер на белгиеца в Ман Сити.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването