Новата Coca Cola Life

Натурални съставки или маркетинг трик

25.08.2013

Преди години, когато беше бумът на натуралните съставки, някои маркетолози се опитаха да промотират фалшива „натурална“ Кока Кола. Но ето, че компанията наистина направи това през юни тази година, в Аржентина.

Coca Cola Life се появява с изцяло различен, зелен облик. Традиционно червените етикети на марката, са заменени от „натуралния“ цвят, даващ облик на използваните естествени съставки.

Съдържанието на Coca Cola Life е без калории (използване на естествени подсладители), изцяло натурално и в рециклируема бутилка

Рекламната кампания набляга на връзката на обществото с природата (зелен цвят), използване на бутилки и дървени каси от старите времена, фотоси, заснети на слънчеви поляни,..

Coca Cola Life – натурални съставки или маркетингов трик

Coca Cola Life

Все още няма официално обявена дата за пускане на новия продукт на световния пазар, но се очаква да е скоро. Дали хората ще подходят скептично към Coca Cola Life или това ще е новият масов хит на пазара на газираните напитки? Скоро ще разберем.

Вижте още: 16 капачки – милиони спасени бутилки

Компанията определено не спира да развива и промотира своите продукти. Съвсем скоро, Coca Cola пусна нови бутилки от лед, които се топят, след като съдържанието им бъде изпито. Какво ли ще измислят още?

Източник: dailymail.co.uk

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.