Coin – всичките ви карти на едно място

Един Coin за всички ваши карти

20.11.2013

Живеем в 21 век, а плащането на сметките вече е толкова лесно, стига да притежаваме дебитна или кредитна карта. Не е нужно да ходим по различните звена и да се редим на опашки. Може да платим сметките си от вкъщи. Не е нужно да излизаме с една камара пари, когато пазарим и да се притесняваме постоянно за чантата си. Дебитните карти ни дават толкова много предимства. Както всяко нещо обаче и те си имат недостатъци. Какво е неудобството на картите в 21 век? Почти всеки работодател създава на служителите си нови, фирмени карти, където да получават заплатите си. Много фирми раздават безплатни ваучери под формата на карти, а и вече ги има и гифт картите. В един момент не носим много пари в себе си, но портфейла ни е препълнен с кредитни, дебитни и гифт карти. Тук идва и иновативния продуктCoin. Това е карта, като всички останали. Единствената разлика между Coin и всички останали карти е една. Coin държи всичките ви карти на едно място. Може да плащате всичко с нея, където и да сте.

Всичките ви карти на едно място благодарение на Coin

Иновативната карта Coin притежава същите настройки, като останалите ви карти и напълно ги замества. Каква е разликата? Носите една карта със себе си, а не пет. Само с натискането на един бутон може да избирате коя от вашите карти да е активна.

Вижте още: Amazon Dash и новата услуга AmazonFresh

Как да добавите информация от карта в Coin?

Това също е доста лесно. Има специално приложение на смарт телефоните, както и специална представка. Сканирате картата с представката, снимате я с телефона, за да знаете, коя карта е точно и готово. Дебитната или кредитната ви карта е готова за употреба.

Всичките ви карти на едно място благодарение на Coin

Всичките ви карти в една, мултифункционална такава

Защитата?

Coin ви праща смс известие ако е твърде далеч от вашето устройство, което ще рече, че дори да я загубите, без вашия телефон никой не може да я използва функционално. Coin не може да функционира ако загуби връзка с вашето устройство, което е направено с цел защита на потребителя.

Coin е много добре защитена от злонамерени действия

Как работи защитата на Coin?

Толкова е просто. Може да добавяте колкото карти желаете, а размерът е един и същ. Просто една функционална карта, която не заема място в портфейла ви. Един Coin за всички ваши карти.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването