Колдплей и Бионсе – “Hymn for the Weekend”

03.12.2015

Коледа идва по-рано за феновете на Бионсе, след откъсът, който се появи през изминалата седмица на дуета й с групата Колдплей. Той вече дебютира и в пълен размер. Певицата се присъединява към фронтмена Крис Мартин в хита “Hymn for the Weekend”.

Колдплей и Бионсе – “Hymn for the Weekend”

“Пийте от мен, да пийте от мен / Когато бях толкова жадна”, пее тя. “Ние сме в една симфония / Просто сега не мога да получа достатъчно / Сложи крилата си върху мен, да крилата си върху мен / Когато бях толкова тежка / Ние сме една симфония / Когато съм по-ниско, по-ниско, по-ниско, ниско.”

Песента е вдъхновена от желанието на Мартин да напише клубна песен. “Първоначалното ядро беше, че аз слушах Flo Rida или нещо такова и си помислих, че е такъв срам, че Колдплей никога не са могли да имат една от тези среднощни клубни песни, като “Turn Down for What”. Какво бихте казали, ако имахме един такъв хит? “, казва Крис Мартин пред The Wall Street Journal.

Колдплей и Бионсе - "Hymn for the Weekend"

Снимка: www.eonline.com

Басистът на Колдплей, Гай Беримън похвали Бионсе. “Тя дойде и го направи! Тя е невероятенн професионалист”, казва той на Annie Mack за BBC Radio 1. “Толкова благословени, че Бионсе пее в една от песните ни”.

Албумът на Колдплей  “A Head Full of Dreams”, ще се появи на 4-ти декември, този петък. Той също така ще разполага с изяви от Blue Ivy и президентът Обама, който е включен в “Kaleidoscope”.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.