Crazy Сватби

Най-общото разбиране за „сватба” е: „церемония, в която двама души сключват брак или подобен институционализиран съюз.” Но явно откакто е създадено, това убеждение претърпява доста промени… Ето и нашият ТОП 5 на странните сватби по света…

5-то място

Може би, защото обичам да спя, не знам, но донякъде разбирам това странно съвкупление и за това го нареждам чак на пето място. През 2010 г. южнокорейският младоженец Lee Jin-gyu облича своята възглавница в булчинска рокля и сключва брак с нея. Името на „булката” е Mahou Shoujo Lyrical Nanoha. Двамата влюбени били неразделни и ходели навсякъде заедно преди да предприемат тази сериозна стъпка.

4-то място

Често в деня на сватбата се случва младоженците да изпитат съмнения, да започнат да се разубеждават, а в най-неочаквания случай, да са възпрепятствани да присъстват на собствената си сватба. През 2005 г. , Chaman Singh, офицер от тибетската гранична полиция, е задържан на работата си и изпуска сватбата си. Семейството на булката иска церемонията да върви по план и поставят снимка на младоженеца върху глинен съд. Така тяхната дъщеря Salvita се омъжва за глинен съд.

3-то място