Бельото разкрива какви любовници сте

Бяло, черно, червено или нещо друго?

24.04.2015

Малко поизоставихме нашите любими учени и техните невероятни открития, но всичко е до време. Те отново са тук с ново гениално откритие, което ще ни помогне да разберем какъв тип любовница е мацката, с която излизаме. Стига ни само да разберем какво бельо носи и вече ще сме наясно какво й харесва в спалнята.

Точно така! Правилно сте разбрали. Цветът на бельото може да ни разкрие какъв тип любовница е момичето, с което излизаме и какво й харесва в спалнята, и до колко е готова да експериментира в секса.

Цветът на бельото разкрива какъв тип любовница е мацката, с която излизате

Черното бельо е несъмнено класика в жанра. Още щом чуя „черно бельо“ и веднага си представям романтичния и секси черен жартиер. Така де, да се върнем на темата… Черното бельо е класика в жанра. То е характерно за жените, които си падат по класическия секс и романтиката. Не се отчайвате, това не означава, че мацката няма да поиска и нещо по-предизвикателно.

Бельото разкрива какви любовници сте

Снимка: Николай Иванов

Червенето бельо излъчва сексапил и романтика. Определено превръща жената в истинска богиня в спалнята.

Синьото е цветът на авантюристите. Тъмносиньото бельо е избор от по дивите любовници, които притежават стил, докато по-срамежливичките избират бебешкото синьо.

Вижте още: 5 еротични подаръка за нея

Бялото бельо много често се свързва с чистотата и нежността в една дама. Ако мадамата предпочита бялото бельо, то тя е изпълнена с младежки дух и е готова да експериментира.

Жълтото е цветът на интелекта. Въпреки, че обича секса, то това не е любимата тема на една дама. Тя мисли за далеч по-различни неща. Също така тя избира кога и къде ще се случи всичко. Мъжете нямат право на глас.

Розовото бельо издава, че мацката е чувствена и нежна личност, която държи повече на нежността и романтиката от колкото на лудуването под чаршафите. Понякога дори се вманиачават твърде много в романтиката и забравят да се преместят в спалнята, където играта трябва да продължи на втора фаза.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването