Да бъдем щастливи и оценени

Най-голямото богатство, което може да притежаваме...

07.12.2017

Да бъдем щастливи и удовлетворени от това, което имаме и това, което правим е голямо богатство. Не всеки има възможността да се занимава с това, което обича и го прави пълноценен и щастлив човек.

Как да бъдем щастливи и в мир със себе си?

Да бъдем в мир със себе си, да намираме радостта в нашите действия и занимания и никой да не може да ни спре или укори, че правим това, което най обичаме. В този ред на мисли идва и щастието, когато нашата половинка разбира страстта ни и любимите ни занимания. Но дори и да не ги разбира и да не може да ни разбере напълно, поне усилието, което полага, за да ни разбере ни прави щастливи.

Да виждаме разбирането на човека отсреща и подкрепата му за нашите действия. По този начин имаме сили и увереността, че действията ни са оценени. Защото, когато човек се чувства оценен, това го кара да лети. Кара го да продължава напред и да вярва в себе си още повече, дори от преди. Хубаво е, когато бъдем оценени и виждаме и чувстваме, че действията ни не са напразни.

Всеки един от нас трябва да не спира да мечтае! Всеки един от нас трябва да даде свобода на страстта си и любовта си към това, което го прави щастлив! Само така можем да сме сигурни, че резултатът от нашите действия ще е положителен!

Етикети:

За автора

Теодора Тенев

Казвам се Теодора Тенев, на 27 години. Завършила съм специалност ,,Маркетинг” в Русенския университет ,,Ангел Кънчев”. Обичам да чета и пиша и това са едни от любимите ми занимания, които ме правят истински щастлива. Освен да пиша статии, до момента съм написала и книга, която се казва ,,Игрите на съдбата”. Искам да се развивам в насока, която да може да ми позволи да пиша за неща, които ме вълнуват и искам да се докосна до хората чрез текстовете, които пиша.