Да позволим ли всичко на сексуалния си партньор?

Какво мислят жените..?

09.07.2017

Това е една наистина интересна тема, по която навярно са размишлявали доста хора. И по-скоро половинките от женски пол. Често връзките не успяват, защото партньорите не смеят да изразят желанията и копнежите си един към друг. За да избегнете неловки ситуации, по-добре от самото начало да определите до къде сте готови да стигнете.

Да позволим ли всичко в леглото на сексуалния си партньор?

Сексът може да бъде изключително разнообразен и интересен, ако половинките от нежния пол позволят, разбира се. Жените, които са по-разкрепостени в тази насока, могат да получат много повече различни и интересни изживявания с половинката си, отколкото ако са притеснителни и с твърде много задръжки в тази насока. Важното е и двамата партньори да са на една вълна. Ако двамата не искат едно и също нещо в леглото, много е вероятно след определен период от време този, който бива лишен от някои по-нетрадиционни ласки, да ги потърси на друго място. Точно поради тази причина нежните половинки наистина би трябвало да се замислят върху своето виждане над нещата и да поразмислят доста сериозно върху тази тема.

Традиционните пози в леглото – има жени, които смятат, че не е необходимо от твърде много изобретателност в леглото и поради тази причина не дават сто процента от себе си и не се стараят да задоволят партньора си. Но това съвсем не е добре за връзката. Всеки мъж иска нещо повече и желае жената до себе си да му отдели нужното внимание. И въпреки всичко мъжът ще прояви разбиране към своята половинка, ако тя не желае нещо по-нестандартно, но ще дойде момент, в който и разбирането няма да помогне. Тогава той ще погледне на друга страна и това няма да е жената до него.

Да позволим ли всичко на сексуалния си партньор?

За или против традиционните пози в леглото

Нетрадиционните пози в леглото – те могат да донесат наслада както на мъжа, така и на жената. Стига да знаете как да си донесете наслада един на друг. А това може да се случи само тогава, когато споделите един на друг какво ви допада в секса. След като направите това нещо, може да бъдете сигурни, че нито един от двамата няма да извърне глава настрани, независимо кой минава покрай вас. Щом знаете какво доставя удоволствие на партньора ви, може да бъдете спокойни, че той няма да ви изневери, поради липса на изобретателност в леглото.

Щом сексът във връзката е добър и всеки един от партньорите е запознат какво харесва половинката му, опасност от изневяра поради тази причина няма.

Бъдете креативни, разкрепостени и не се притеснявайте от нищо. Позволете на себе си и на половинката си да изживеете прекрасни моменти заедно по всички възможни начини. Дайте свобода на емоциите и желанията, независимо къде сте и накарайте своя партньор да иска и още, и още от вас и да не може да ви се насити. Направете така, че да бъдете единствени и да знаете, че никой не може да ви измести от първото място.

Гост Автор: Теодора Тенев

teodora.tenev@gmail.com

Етикети:

За автора

Списание VIP