Daft Punk и Pharrell с нов хит!

17.09.2013

Daft Punk и Pharrell с нов хит!Daft Punk оглавиха класациите със своя летен хит – “Get Lucky” и сега отново са в екип с Pharrell.

Те ни отвеждат в едно футуристично денс парти, този път в новото си видео за – “Lose Yourself to Dance”.

Това е последната песен от албумът на Daft Punk – “Random Access Memories”, след премиерата й по време на VMAs. Сега “Роботите” пускат и пълният видео клип към нея.

В него фронтмен на бандата е Pharrell. Той е облечен в блестящ блейзър, докато Нил Роджърс свири на китара. В клипът има и много ярки светлини.

Хайде сега! Нека всички се забавляваме, заедно с Pharrell и френското дуо.

Автор: Божана Паскалева

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването