И Дакота Джонсън отпада от “50 нюанса сиво”

16.10.2013

И Дакота Джонсън отпада от "50 нюанса сиво"

Чарли Хънам може и да не е единственият човек, който се чувства неудобно от цялото внимание покрай “50 нюанса сиво”. Източници разказват, че Дакота Джонсън също усеща напрежението още преди всичко да е започнало.

” Дакота е в много труден период в момента и стресът й идва в повече. Още когато получи ролята на Ана Стийл, феновете и папараците я нападнаха”- споделя източник близък до актрисата.

Както никой не беше чувал за нея, така и изведнъж популярността я направи жертва на хищниците в Холивуд. Всички искат парче от нея.

Както разбрахме по-рано, Хънам се отказа от ролята на Крисчън Грей в филмовата адаптация на еротичния роман “50 нюанса сиво“, през изминалият уикенд.

И Дакота Джонсън отпада от "50 нюанса сиво"

Продуцентите на “50 нюанса сиво” и Чарли Хънам стигнаха до консенсус, че той трябва да се откаже и да се намери друг подходящ персонаж за ролята на неустоимия Грей. Всичко това се случи, защото Хънам не успя да съчетае телевизионните си ангажименти с програмата дадена му от Юнивърсал.

Слухове много, а заедно с тях и добрата стара интрига. Според източници, премахването на Хънам, а сега и на Дакота Джонсън е повлияно от статистики, които твърдят, че продуцентската къща  ще загуби много повече милиони отколкото ще вложи в самата продукция. Всичко това се дължи и на факта, че публиката и феновете на романа не харесват избора на актьори, които са подбрани и един по един започват да отпадат.

Други слухове пък твърдят, че двамата актьори обичат семплия и прост живот и всичкото това внимание и медиини изяви ще им навреди. Папараците и феновете не само ще навлязат в личния им живот, но дори са способни и да развалят семействата им. Тези роли според тях носят само негативи и бреме, с което трябва да се справят.

И Дакота Джонсън отпада от "50 нюанса сиво"

Каквото и да стои зад всичките тези слухове, един човек е наистина щастлив за своето дете и това е Мелани Грифит. Тя постна в Туитър : “Моята красива дъщеря, Дакота е избрана да играе Ана Стийл в “50 нюанса сиво”! Внимавайте, ще бъде интересно и нямам търпение.” Освен, че е голямата гордост на Мелани Грифит и Дон Джонсън, 24-годишната актриса е популярна и с ролята си в “Социална Мрежа” и в сериала на FOX,” Бен и Кейт”.

Снимките на “50 нюанса сиво” все още не са започнали, така че може да очакваме още изненади от Юнивърсал.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването