Дали те харесва? Разбери сам…

Ще успееш ли да разчетеш какво точно иска мацката от теб?

21.06.2012

Повечето хора обичат да им се говори направо. Нормално, много по-добре е, отколкото да увъртаме. Да, но жените рядко ще ти кажат на ушенце: „Да, харесваш ми!”. Повечето предпочитат да те съблазняват с различни видове стратегии, които ти дори не разбираш. По мои видни наблюдения, има няколко признака, които жените показват, когато искат нещо повече от това да сте само приятели. Но не забравяйте, че винаги има изключения!

Как да разбереш дали те харесва?

Дали те харесва?

Харесва ли те или просто така си мислиш?

Флиртаджийката – всеки един от нас флиртува с някой, когато го харесва. Всичко останало са приятелски закачки. Има различни видове флирт: понякога са доста явни, а друг път много по-дискретни. Флиртът служи на мацката да прикове вниманието ви към нейната особа. Било то с дупе, гърди, очи, деколте, усмивка или нещо друго. Много лесно може да разбереш кога мацката се опитва да те впечатли с някой от горе споменатите елементи – ако прокарва ръце по деколтето или докосва врата или краката си, значи тя цели да прикове погледа ти точно натам. Ако пък те гледа право в очите, значи търси визуален контакт. Ако се облизва с език, значи иска да я гледаш точно в устните.

Срамежливата – адски секси, адски чаровна, но като види мъж и просто се сковава. Естествено, при този вид жени, много по-трудно може да разбереш дали те харесва и дали въобще изпитва нещо към теб. Ако се изчервява, избягва погледите ви да се засичат, говори задъхано, то определено нещо я смущава. Погледни дали си играе с косата, дърпа ли дрехите си, докосва ли тялото си – все признаци на нервност, но има и нещо друго. Тя се притеснява. Иска да изглежда добре пред теб, иска да я харесаш. Не очаквай, че тя ще те заговори първа. Най-вероятно, тя ще търси контакт чрез социалните мрежи – фейсбук, скайп и други, защото там ще се чувства много по-силна и спокойна. Общо взето, трудно се контактува с такъв вид момичета. Лесен начин да разкриеш дали те харесва е, когато усетиш, че те гледа да я погледнеш и ти. Ако тя веднага измести погледа си е разкрита! Определено има нещо!

Вижте още: Усмивката е ключът към щастието!

Фейсбук манячка – взела ти е фейсбукът или скайпа. Или просто те е намерила случайно. Веднага щом влезеш, започва да те атакува с празни приказки. Това, приятелю, показва, че мацката прави първата стъпка, а от теб се очаква следващата. Замисли се: ако тя не те харесва, ще те дебне ли в нета? Ще си губи ли времето?

Досадата – има и такъв вид мацки. Телефона го няма за нищо. Звъни за щяло и нещяло. И не говорим за сериозни неща, а за празни приказки. Пълни глупости! Но това е още един метод за търсене на внимание.

Ревнивата – много лесна за хващане. Нямаш нищо с нея, но тя постоянно подпитва къде си бил, с кого си бил и т.н. Разбира, че си бил с друга мацка и започва да се цупи. Защо? Нали нямате нищо общо. Просто те харесва, заради това и те ревнува!

Дали те харесва? Разбери сам...

Ревнивата мацка

Кавалерката – да, момчета. Не само ние може да сме кавалери. И жените притежават тези качества. Тя постоянно ще те ласкае, ще те гледа романтично и замечтано, ще ти прави комплименти колко си добър, колко си хубав, ще се смее на шегите ти, дори да не са забавни. Ще гледа да не те засегне с нищо.

Ако едно момиче те харесва, тя не може да го скрие по никакъв начин. То просто си личи от километри. От там насетне, всичко зависи от теб.

Ще успееш ли да разчетеш какво точно иска мацката от теб?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването