За себе си разказва – Даниела Симеонова

Интервю с младата певица

05.08.2015

Списание VIP има удоволствието да ви срещне с певицата Даниела Симеонова. Младото гласовито момиче има чисто нова песен и видеоклип към нея. Песента е озаглавена “Само Спомен”.

За новите си проекти, мечтите и надеждите си ще ни разкаже самата тя – Даниела Симеонова.

Здравей, Дани! Какво повече ще ни разкажеш за новото си парче, което е с лек привкус за още спомени от лятото?

Здравей, Божи! 🙂

Да, песента разказва за онези сладки и в същото време изгарящи ни спомени, носещи страстта на лятото. Почти всички сме попадали в сладострасния им капан, от който често самите ние не искаме да излезем. :)))

За себе си разказва - Даниела Симеонова

“Само спомен”

Кой написа текста към парчето? На кой е идеята да го филмирате и запишете?

Аз съм автор на текста и музиката. Красивото видео и цялата идеята за него, както и в предните ми две песни, са дело на прекрасния и талантлив Акександър Александров, който е мой приятел от години. Негов е и модерният, свеж аранжимент!

Така хубаво замирисва на море от песента. Много добре се е получил и клипа, много актуално. На кого си благодарна, за този си така нов и свеж проект?

Както споменах и по-горе, песента е плод на съвместната ни работа с Александър Александров. За микса и мастеринга на песента, както и за изработването на всички детайли, съм безкрайно благодарна на друг мой много добър приятел и страхотен музикант – Юлиан Янев.

Какво друго да очакваме от теб?

Много съм щаслива да ви споделя, че съвсем скоро ще завърша и следващ мой проект, който е дует с Денислав Новев – изключително талантлив мой приятел и колега. Песента е балада, с която ще участваме в конкурса “Златен Кестен”, така че ни стискайте палци! :))

За себе си разказва - Даниела Симеонова

Дани Симеонова

За малко почивка ще имаш ли време? Или работата е на първо място за теб?

За мен музиката и пеенето са начин на живот и е нещо, от което нямам нужда да си почивам, защото е моята емоционална храна! :))) А иначе лятото неминуемо е свързано с плаж, море и мнооого приятни емоции ! :)))

Благодарим ти много за това интервю. Пожелаваме ти добре да умееш да съчетаваш и двете неща, музиката и почивката. Пожелай и ти нещо на всички нас?

Благодаря ти за прекрасните пожелания, Божи! 🙂 Весело и красиво лято на целия ви екип и чиателите ви! Радвайте се на всеки миг и събирайте красиви спомени, които да ви топлят в зимните дни! :)))

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.