„Дедпул“ – част от вселената на Marvel

Филмова премиера

11.02.2016

Дедпул е една уникална фигура от Вселената на Marvel, притежаваща не особено типична за супер героите нагласа. Той силно контрастирана идеализираните герои и злодеи от другите комикси на Marvel. Дедпул е един анти-герой, с добра и романтична душа зад маската.

„Дедпул“ – част от вселената на Marvel

Филмът е за всеки, който е достатъчно възрастен, за да го гледа. В него има действие, кръв, драма, похотлив хумор и любов. В репликите се чувства, че това е най-новата поредица от рекламни плакати, които правят този филм със супергерой да изглежда, като следващото попълнение на Никълъс Спаркс в кинематографичната вселена. „Денят на влюбените или 50 Нюанси на Слей“, споменават това, в нов туит, в социалната мрежа Туитър, което е й, последното „чуруликане“ за филма „Deadpool“.

Представен в прилежащия му образ, Райън Рейнолдс, Уейд Уилсън, поглежда дълбоко в очите на своето „най-добро момиче,“ Ванеса (изиграна от Morena Baccarin). Докато „50 нюанса сиво“, беше пуснат в кината на деня на влюбените, то тази година „Deadpool“, има честта да бъде най-добрият избор на филм за празнуващите романтици. Филмът дебютира с плакат по време на наградите „Златен глобус“. Плакат показващ щастливата двойка, сгушена с надпис, който гласи: „Истинската любов никога не умира“!

"Дедпул" - част от вселената на Marvel

Истинската любов никога не умира

Предварителните отзиви за филма са добри, да видим дали ще оправдае очакванията.

В главните роли: Ед Скрейн, Морена Бакарин, Ти Джей Милър, Джина Карано, Райън Рейнолдс…

Премиера за България: 12 февруари 2016 г.

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.