Дебют на модния подиум за Кристиано Роналдо

13.11.2013

мода-Дебют на модния подиум за Кристиано Роналдо

Един от най-добрите във футбола, Кристиано Роналдо, дебютира със собствена колекция бельо „CR7 by Cristiano Ronaldo ”.

Колекцията на талантливия португалец е колаборация между изтънчения му вкус и модния усет на дизайнерите Ричард Чай, известен със съвместната си работа с имена като Марк Джейкъбс и Дона Карън, и небезизвестната датска компания, специализирана в областта на луксозното бельо JBS Textile Group. “Модата и дизайнът са две мои страсти и от много време исках да създам собствена марка. Работата с Ричард ми даде страхотен творчески порив и харесах всяка част от процеса – от избирането на цветове и модели до тестването и пробите”, споделя футболистът.

Дебют на модния подиум за Кристиано Роналдо

мода-Дебют на модния подиум за Кристиано Роналдо

Въпреки че това е първото самостоятелно начинание на младия спортист извън футболната му кариера, Роналдо има доста добър опит като лице на луксозната серия бельо на гиганта “Emporio Armani”.

Рекламната кампания по популяризирането на „CR7 by Cristiano Ronaldo ”, е поверена на топфотографа Джампаоло Сгура, а официалното представяне бе отредено за последния ден на месец октомври. Така, в Двореца на комуникациите Palacio de Cibeles в испанската столица Мадрид, бе поставен огромен 19-метров билборд, предизвикал доста бурни коментари по-късно.

Линията, включваща предимно боксерки, слипове и чорапи, е в продажба само от 2 дни, но предварително гласува доверие за успеха си у своите създатели с хилядите рекордни продажби. Цената на боксерките и слиповете варира между 19,95 и 29,95 евро, като разбира се три чифта се предлагат на промоционална цена от 39,95. Бранда представя и по-младежка линия, която залага на по-крещящи десени и провокативни цветове. За по-голямо улеснение на своите потребители, създателите предлагат всички продукти и на специално разработения сайт CR7Underwear.com.

А на вас допадали ви?

мода-Дебют на модния подиум за Кристиано Роналдо

мода-Дебют на модния подиум за Кристиано Роналдо

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.