Defender – умната самозащита

Тази нова джаджа може да спаси живота ви

19.08.2014

В несигурния свят, в който живеем, хората започнаха сякаш да откачат. Дори и привидно свестни хора, може в даден момент да откачат и не се знае на какво са способни. Единственият човек, на който можете да имате пълно доверие сте самите вие, а и невинаги. Понякога, подвластни на различни влияния сме способни на неща, които иначе дори не бихме помислили. А по улиците не знаем кога и от къде може да ни дебне опасност, затова винаги трябва да сме нащрек. Лютив спрей или друго средство за самоотбрана, са задължителен елемент към всяка чанта. Без значение от пола и възрастта, никой не е защитен. В помощ на личната ни самоотбрана се включват и новите технологии.

Defender – умната самозащита, която да използвате в моменти на нужда

Defender - умната самозащита

Defender – устройство и мобилно приложение за самозащита

Когато сте попаднали под нападение, всяка секунда е решаваща. Defender може едновременно да направи снимка, да пусне лютив спрей и да се обади на местните власти, с едно натискате на бутона. Това ще ви даде значително предимство в трудна ситуация. А и джаджата е винаги готова, дори когато вие не сте.

Вижте още: Wikipedia с нов интерфейс

Defender разполага с мониторинг система, която е включена 24/7 и е в готовност да алармира медицинските и полицейските служби в случай на беда.

Defender - умната самозащита

Перфектна самозащита с “умна” джаджа

Първите бройки ще струват около $159, с едногодишна гаранция. Пакетът включва самото устройство, мобилно приложение и постоянен мониторинг.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.