Декоративни стъпки към естествен вид

03.02.2014

Иронично е, когато повечето мъже кажат, че харесват жени без грим и с натурално излъчване. Е, скъпи момчета не си мислете, че ни е лесно да си придадем този естествен вид. Зад него се крият няколко трика, които всяка дама трябва да знае, при апликиране на своя макиаж.

Избери правилната база – Искате нещо, което е достатъчно, за да покрие тъмните кръгове, малки червени петънца, но да не е фон дьо тенът, който цапа всичко наоколо. Тогава забравете за него. Така или иначе, той не придава естествен вид, а поставя маска на прекрасното Ви излъчване. Прилагайте продукти, които да хидратират кожата и избягвайте матиращите фон дьо тени. Един BB крем би свършил чудесна работа.

Декоративни стъпки към естествен видНамерете своя перфектен руж – Не сте сигурни дали трябва да сложите розово, червено, или праскова? Когато изборът за цвят на бузата Ви затруднява, то изберете  цвета на устните или вашия естествен цвят руж. Така ще сте намерили най-подходящия за Вас отенък и няма да сгрешите при естествен вид.

Използвайте гърдите си за определяне на бронзант – Избягвайте оранжевото като цвят с помощта на цвета на гърдите си като ръководство. Ключът е да мислите за оттенъците на кожата ви и как ви стой тенът. Тъй като гърдите обикновено са с по-равен тон от лицето, можете да използвате това като отправна точка. След като намерите вашия цвят, не забравяйте да поставите малко на врата си и горната устна, които са две от най-често пренебрегваните зони.

Вземи един фин блясък – Сенките са тези сложни продукти, които някои жени не знаят как да употребяват. Смесването на цветовете, често е погрешен ход. Заложете на прасковени нюанси, бежави и светли тонове, колкото да подчертаете окото.

Декоративни стъпки към естествен видПодчертайте веждите – Използването на малко по-тъмен цвят сенки за очи, чудесно ще подчертае формата на веждите . Един тон по-тъмен цвят от цвета на косата ще свърши чудесна работа. Избягвайте подчертаването с молив, направете го с мека четка.

Сочни устни – Естественият вид се характеризира с натурални цветове. При избора на червило или балсам за устни изберете един тон по-светло или по-тъмно от вашия цвят на устните, в зависимост от предпочитанията. Гланцът ще изглежда доста мазен и лепкав, докато балсамът ще подхрани и освежи устните.

Оформете очите – Не е нужно да си правите опушен грим, за да изпъкне красивият и магнетичен поглед, който притежавате. Най-новият хит на 2014 е невидимата очна линия. Линия толкова тънка и незабележима, колкото и естествения вид, който искате да приложите.

 

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.