Кара Делевайн се хвана за гърдите

Супермодел подкрепя мъжете в борбата им срещу рака

26.10.2014

Един от най-горещите британски модели, Кара Делевайн е винаги готова да се забавлява. Човек, който не се страхува да се направи на глупак за добра кауза. Точно в такава участва моделът на Виктория Сикрет.

Супермоделът Кара Делевайн се хвана за гърдите заради благородна кауза

Кара се хвана за гърдите за да предупреди всички зрители на канал 4 във Великобритания за риска от рака на тестисите. Да, точно така, в следващото видео ще ви стане по-ясно за какво говорим.

Вижте още: Защо децата имат огромни сърца?

За да повиши вниманието на мъжете към болестта и как те трябва да преглеждат своите скъпоценни камъни, Кара участва в комедийно шоу, което бе с цел да не кара хората да се страхуват от коварната болест, а точно обратното да вземат превантивни мерки, преди да е станало късно.

22-годишният британски супермодел публикува в профила си в Инстаграм, видеото, в което си масажира гърдите. Всичко това бе за насърчаване на кампанията #FeelingNuts. Облечена с черен сутиен и прилепнал потник, звездата изглеждаше по-секси и непринудена от всякога. Набирането на средства вече тече с пълна сила, а благодарение на Кара, вече е  събрана и колосална сума, която да помогне на всички потърпевши от болестта.

“Веднъж в месеца трябва да ги грабнете и да ги стиснете наистина здраво, за да им направите правилна проверка“, казва Кара във видеото, докато се хваща за гърдите.

В този момент режисьорът на продукцията крещи “Стоп” казва на Кара, че става въпрос за рак на тестисите. Хомосексуалният модел никога не е крила своята ориентация, нито пък е имала проблем с мъжкото си поведение, затова и импровизира умело до края на рекламата.

Нейният видеоклип е харесан повече от 159 000 пъти.

Вижте още: УНИЦЕФ – не на насилието срещу деца

Делевайн е една от известните личности, които насърчават кампанията #FeelingNuts, в която призовават всички мъже да се хванат за… чатала.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.