“Денят на независимостта: Нова заплаха”

Премиера 24 юни 2016

20.06.2016

Съвесем скоро по кината очакваме излизането на новата епична част на “Денят на независимостта”, “Нова заплаха”. Втората част е продължение на „Денят на независимостта“ от 1996 г.. В него взима участие актьорът Уил Смит.

“Денят на независимостта: Нова заплаха”

В трейлъра, ако сте забелязали липсва Стивън Хилър. В действителност това е така, защото Уил Смит спря твърде скъпия за производство персонаж. Но синът на героя е един от главните герои на втората част. И много от феновете се чудеха, какво точно се е случило със Стивън Хилър. В един viral сайт към филма, разкриват съдбата му: “Той е починал в гигантска експлозия.”

"Денят на независимостта: Нова заплаха"

В допълнение към стартирането на първия пълнометражен трейлър “Денят на независимостта 2”, от 20th Century Fox разкриват създаването на Warof1996.com. Уеб сайт, който е посветен на историятата на извънземното нашествие, което се случи преди 20 години (известено още, като годината, в която независимостта на Roland Emmerich беше реализирана).

Преминавайки през времевата линия след събитията от тази инвазия, можете да намерите едно заглавие от предаването, което гласи “Alien Tech Malfunction Kills Col. Hiller”.

В главните роли на втората част са Джеф Голдблум, Бил Пулман, Майка Монро, Лиъм Хемсуърт.

Премиера 24 юни 2016.

Вижте и официлния трейлър към новата холивудска продукция.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.