The Devil’s Pool

24.11.2013

The Devil’s Pool The Devil’s Pool е разположен в естествен скален вир в самото начало на водопада Виктория в Зимбабве, на височина от цели 128 метра и ширина от 1800 метра… Да, може би това е едно от най-екстремните места, където да поплуваш!

Самият водопад Виктория, е разположен в една от най-южните части на Африка, на границата  между страните  Замбия и Зимбабве на река Замбези. Възможността, която го отличава от всички други подобни водни басейни е, че от началото на септември до самия край на месец декември, поради ниското ниво на водата, е възможно да се плува до ръба, където водата формира естествен басейн, достъпен от страната на остров Ливингстън.

Безопасността да се падне е напълно изключена, а гледката на летящата към дълбоката бездна вода, невероятна!

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването