Диeтата на Майли Сайръс за пeрфeктно тяло

25.09.2013

Диeтата на Майли Сайръс за пeрфeктно тяло

Майли Сайръс е придобила много стегнато тяло след преминаване към безглутенова диета и редовни тренировки. Старлетката показва тонизирано тяло напоследък. Певицата  посещава фитнесите, за да може тялото й да изглежда по-завидно и перфектно.

 

Рутинна тренировка на Майли

Тя прави различни тренировки, за да се оформи като едни от тях са танци, колоездене и йога. Но, тя влага повече енергия за Пилатес тренировка. Тя присъства почти 6 дни в седмицата в продължение на час на ден в студиото. Пилатесът е чудесен за укрепване на вашите коремни плочки и тонизиране на стомаха. Това прави дълбоките мускули на корема силни. Така че, това означава, че Вашите мускули се засилват и извайват до неузнаваемост.

Може да правите и  сравнително трудните 5-минутни упражнения за развитие на сила. Упражнението се нарича “отворен крак  за баланс” и ще ви е нужно постелка за гимнастика за да го постигнете.

Диeтата на Майли Сайръс за пeрфeктно тяло

Всеки казва, че Майли изглежда като анорексичка, но всички са в грешка, защото важното нещо е тя да бъде здрава и тя е. Нейната инструкторка призовава Сайръс да работи върху тялото си, за да се чувства и изглежда добре и споделя, че тя се чувства като друг човек и изключително енергизирана след една ефективна тренировка по пилатес.

Пилатесът е много по-безопасен, ефективен и може да доведе до бързи резултати, когато се прави правилно. Така че, това е причината, поради която много знаменитости следват този вид фитнес програми.

Както вече казахме, Майли танцува много. Все пак за певица от нейният ранг това е нормално, което спомага също за оформяне на тялото й и е крачка към здраво тяло.

Колоездене е едно от любимите неща на Майли, което пък оформя мускулите на краката и има и други ползи също. Например, може да се развие добра координация между различните части на тялото, подобряване на ума / психичното здраве, намаляване на талията, полезно е за сърцето, по-добра имунна система и също така се смята, че увеличава продължителността на живота.

Тренировките и не могат без смутита и шейкове. С правилните съставки, тя може да ви осигури добро възстановяване чрез попълване на организма с всички липсващи хранителни вещества като протеини, въглехидрати, незаменими мастни киселини, електролити и антиоксиданти.

План Диета

Безглутенова и безлактозна диета са тайните зад нейното стройно тяло. Тя смята, че хората трябва да опитат тази диета в продължение на седмица поне и промените, които наблюдаваме в умственото, физическото здраве и на кожата ще бъдат невероятни и гарантирани. Това ще накара хората да останат с този вид диета. Без глутен е протеин, от това става ясно, че диетата изключва пшеница, ечемик, ръж. Майли Сайръс преминавайки през тази диета отдава голямо значение на някои храни и на други не толкова. Ето и какво е разрешено и какво е забранено да се консумира.

Диeтата на Майли Сайръс за пeрфeктно тяло

Разрешени храни-Пресни яйца, Пресни меса, риба, птици, Плодове и зеленчуци, Зърна, семена, ядки в оригинален и непреработен вид, Повечето от млечните продукти, Някои зърна също могат да бъдат част от тази диета – Киноа, Ориз, Соя, Лен, Царевица, Просо, Тропическо растение, Елда, Тапиока.

Избягват се следните храни – пшеница и нейните продукти като булгур, пшенично брашно,  нишесте, лимец, грахам брашно, грис. Тритикале (кръстоска между пшеница и ръж), Ечемик, а също и продукти, произведени от ечемик като малц, малцов оцет и т.н.

Вие имате право да опитате храни по-долу, ако там са обозначени като безглутенови – Хляб, сладки, Бира, Торти, Пайове, Курабийки, паста, Овес (тъй като те са смесени с пшеница по време на отглеждане и преработване), Бисквитки, Пържени картофи, Супи, Закуски като картофи и мексиканска царевична питка, чипсове, Сосове включително соев сос, Сок.

Ако искате да изглеждате като Майли Сайръс, заложете на безглутеновите храни и ще се чувствате прекрасно както отвътре, така и отвън.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването